Любопитно

Светлана Николова представи втората си книга и в Харманли

Светлана Николова представи снощи втората си поетична книга „На раменете ми“ в Културния център на родния си град Харманли. Haskovo.info припомня, че по-рано през ноември беше премиерата на книгата в София.

Редактор на книгата е поетесата Камелия Кондова. Стихосбирката е издадена с подкрепата на Министерство на културата по Програма „Помощ за книгата“.

В Харманли сред официалните гости беше областният управител Гинка Райчева. През декември ще има представяне и в Хасково, съобщават от областната администрация.

Райчева изрази своето възхищение от представянето на книгата „На раменете ми“, която съдържа 47 стихотворения, като 43 от тях имат национални и международни награди за поезия. Областният управител каза, че се изисква смелост, за да умееш да описваш емоциите и чувствата си пред света. Тя пожела на Николова още творчески успехи и пълни зали с читателска аудитория.

Светлана Николова с втора стихосбирка

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button