Спорт

6 за „Торнадо“ на Националното в Сливен

Отборът на Торнадо6 медала завоюваха в Сливен възпитаниците на хасковския спортен клуб „Торнадо“. Десет от тях участваха в национално първенство за деца и юноши и девойки младша възраст.

В конкуренцията на 330 състезатели от 29 наши клуба талантите от „Торнадо“ грабнаха 2 сребърни и 4 бронзови медала в индивидуалната надпревара.

Христо Дойчев се класира втори на „кумите“ в категория до 52 кг при юношите набор 2000. Веднага след него се нареди съотборникът му Руси Тянков. С  бронз от Сливен си тръгна и 11-годишният Александър Христов в категория до 40 кг.

В дeмонстрационната дисциплина „ката“ хасковските каратеки също завоюваха три отличия – сребро на Габриела Стефанова при девойките, родени 1998-1999г., бронз на връстника й Мариян Найденов, както и на 10-годишния Росен Вълчев, който се състезава при децата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
DODO
DODO
16.04.2012 20:18 20:18

BRAVO DOKATO ME NYAMASE STE GRABNALI MEDALITE

Back to top button