Спорт

Стефани и Габриела спечелиха титлата в Кардиф

Хасковлийките Стефани и Габриела Стоеви спечелиха титлата на двойки жени на международния турнир по бадминтон в Кардиф (Уелс) с награден фонд 15 000 долара, който е олимпийска квалификация за Игрите в Париж 2024, съобщават от федерацията.

Трикратните европейски шампиони, които са поставени под номер 1, победиха седмите в схемата Наташа Антонисен (Дания) и Алиса Тиртосентоно (Нидерландия) с 24:22, 21:11 за 35 минути.

Единствено първият гейм беше оспорван. В края сестрите отстъпваха с 21:22, но направиха серия от три поредни точки за обрат и с 24:22 поведоха в резултата. Във втората част те взеха аванс от 11:3 и до края нямаха проблеми, за да стигнат до крайния успех.

Бадминтон

Това беше трети пореден финал за Стефани и Габриела след Дъблин (Ирландия) и Манама (Бахрейн). Тази година сестрите спечелиха четири титли, включително от Европейските игри в Краков, в Глазгоу и в Бахрейн.

Бадминтон

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button