Регион

Монтират конус с имената на известни личности и глобус в Свиленград

Обществена поръчка за доставка и монтаж на обливащ конус и глобус за фонтан обявиха от Община Свиленград.

Тя е свързана с благоустрояването на булевард „България“ от площад „14-ти март“ до улица „Симеон Велики“. Ротондата с фонтан и водното огледало с глобуса ще са край северния вход на зеленчуковия пазар.

На месинговите ребра на конуса трябва да има възможност за поставяне на плочки с написани имена на известни личности на Свиленград. В настоящата процедура следва да бъдат изработени, доставени и монтирани 10 плочки с имена на 10 личности, които ще се изпратят на изпълнителя след сключването на договора.

СвиленградОбливащият глобус за фонтан трябва да е от неръждаема стомана, а континентите да бъдат релефни, изработени от месинг, като ще има релефно обозначени меридиани и паралели.

СвиленградПрогнозната стойност на поръчката е 55 940 лв. без ДДС. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 9 януари.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button