Регион

Къща, стопанска постройка и оранжерия горяха в Хасковско

Три пожара са гасили огнеборците през последните дни в Хасковска област, съобщават от полицията.

На 5 януари в 19:16 часа е получен сигнал за горяща оранжерия със съхранявана в нея покъщнина на улица „Надежда“ в Харманли. Пожарникарите са изгасили огъня и са установили, че частично е изгорял найлонът на оранжерията и част от имуществото в нея. Разследват се причините за пожара.

Вчера в 14:06 часа е пламнала стопанска постройка, долепена до къщата на 72-годишна жена на улица „Иван Вазов“ в тополовградското село Орлов дол. Пожарникарите са изгасили пламъците, като най-вероятната причина за огъня е късо съединение в ел. инсталацията.

В 2 часа е съобщено за горяща къща на улица „Марица“ в димитровградското село Крепост. След потушаването на пожара станало известно, че причина за него са запалени сажди в комина на печка на твърдо гориво. Изгоряла е покривната конструкция на къщата, като няма данни за престъпление.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button