Спорт

„Саяна Хасково“ и Димитровград подновиха тренировките с нови попълнения

Футболните отбори на „Саяна Хасково“ и Димитровград се събраха днес за първи тренировки в подготовката си за пролетния полусезон в Трета лига.

Хасковлии започнаха с 22 футболисти, като се очаква към групата да се присъединят още двама, които днес са имали други ангажименти.

Засега има три нови попълнения – вратарят Богомил Цинцарски, защитникът Надим Ангелов и полузащитникът Стоян Иванов.

ФутболПредвидени са 5 контролни срещи срещу „Марица“ (Пловдив) на 13 януари, „Левски“ (Карлово) – 20 януари, „Берое“ (Стара Загора) – 24 януари, дубълът на „Ботев“ (Пловдив) – 27 януари и „Загорец“ (Нова Загора) – 3 февруари.

Треньорът Живко Желев си пожела на първо място здраве и отборът да играе по-добре от първия полусезон, като надгради представянето си през пролетта.

Всички футболисти на Димитровград са здрави. Тренировки подновиха и капитанът Васил Сантов и Генади Желев, които лекуваха контузии. Николай Горанчев премина в отбора на „Локомотив“ (Пловдив), а Христо Димитров се присъединява от „Саяна Хасково“.

ФутболДимитровградчани ще се изправят на 20 януари срещу „Арда“ (Кърджали), „Загорец“ (Нова Загора) – 27 януари, областен полуфинал за Купата на АФЛ срещу ФК „Харманли“, като победителят ще играе финал на 10 февруари със „Саяна“, за 3 февруари е предвидена и контрола с „Розова долина“ (Казанлък).

Пролетният полусезон стартира на 17 и 18 февруари. В първия мач през пролетта Хасково ще гостува на „Атлетик“ (Куклен), а Димитровград приема „Асеновец“ (Асеновград).

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button