Регион

Кметът на Димитровград е номиниран за член на Управителния съвет на Сдружението на общините

Кметът на Димитровград Иво Димов е сред номинираните за членове на Управителния съвет на Националното сдружение на общините. Сега той е заместник-председател на УС на НСОРБ.

В Пловдив се проведе регионално делегатско заседание за представителите на общини от Южния район за планиране в НСОРБ. Форумите са част от подготвителния процес за провеждане на Общото събрание на Сдружението, което предстои на 27 и 28 февруари в София. Те се организират във всеки от шестте района за планиране.

Регионалното делегатско събрание издигна още кандидатурите на Емил Кабаиванов – кмет на община Карлово, Ерол Мюмюн – кмет на община Кърджали, Костадин Димитров – кмет на община Пловдив, Павел Михайлов – кмет на община Родопи. За член на Контролния съвет на НСОРБ беше предложен кметът на община Сърница Неби Бозов.

Димитровград„Последните три мандата местната власт показа, че е основата на държавата, тя е властта, която може да посрещне всякакви предизвикателства. Ако местната власт е силна, тогава и държавата е силна. Всички трябва да работим за устойчивостта на местното самоуправление“, каза Иво Димов.

ДимитровградТой допълни, че в досегашния Управителен съвет няма политически пристрастия. „Това, което ни интересува е как да защитим хората, които работят по места и допринасят за развитието на регионите. В мое лице имате човек, който ще е близо до вас, готов да подкрепя и защитава интересите на местната власт“, допълни димитровградският кмет.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button