Хасково

Преизбраха Мехмед Атаман за председател на Областния съвет на ДПС – Хасково

Мехмед Атаман остава председател на Областния съвет на ДПС – Хасково.

Той беше преизбран единодушно на поста по време на редовната Отчетно-изборна конференция на ДПС – Хасково. Делегатите номинираха Делян Пеевски и доц. д-р. Джевдет Чакъров за съпредседатели на ДПС. Конференцията излъчи и делегати за Националната конференция в София.

Гости бяха Халил Летифов – зам.-председател на ДПС, народни представители от партията, кметове на общини, председатели на Общински съвети, общински съветници, кметове на кметства, Вели Йонер – председател на Бал Гьоч Тракия, Гюнер Четин – отговорник на ДПС за регион Тракия в Турция, Гюнай Узун – председател на федерацията на Балканските Турци.

През миналата седмица за общински председател на ДПС – Хасково беше преизбран Танер Емин.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
кУренякъ
кУренякъ
21.01.2024 15:30 15:30

Какво пишете глупости?

Нали ДПС е противокунституционна партия на ЕТНИЧЕСКА основа

Гражданин
Гражданин
21.01.2024 16:00 16:00

Много важно.ДПС стана по зле и от управлението по бай Тошково време.Всичко гласува се под строй’лицемерие и мазнене.Теманете и лизане на задници заради интереси.Неграмотност и дипломи без покритие.Жалко,че по този начин стойностните кадърни турци също се слагат под общ знаменател.Тези от общинския съвет и от структурите на ДПС знаят ли изобщо ,защо са там?

наско ментата
наско ментата
21.01.2024 19:08 19:08

ЗА ПРЕДЦЕДАТЕЛ НА ДПС Е САМО АЙСИТО ТЯ ОЧАРОВАТЕЛНА СЪС ЗНАНИЯ И ДЪЛГОДИШЕН ОПИТ В МЕСНАТА ПОЛИТИКА УСПЕХ АЙСИ ЩЕ ГЛАСУВАМ САМО ЗА ТЕБ.

Дпс
Дпс
21.01.2024 20:07 20:07

Как може да изберат тоя дори неможе да говори грив гнусен а за тая партия само бокл…. Всички са подкупни гнусни лижат си гъзовете хора които само крадът от тая държава култура никва знания никви неграмотни

Дон
Дон
21.01.2024 23:57 23:57

Хаха, стойте си още на следващите избори в къщи, прости кауни, гербаджииските схеми край няма да имат, Видин ни задмина, сега е ред на Вълчи Дръм!

Анонимен
Анонимен
22.01.2024 8:11 8:11
Отговор до  Дон

От други държави и градове дойдоха хасковлий да гласуват против герб.Но тук са останали само заплатаджий на държавно,те гласуват, и техните родители и деца баби и т.н.за тиквата, щото иначе кирливата заплата и работа заминава

Дикси
Дикси
22.01.2024 9:02 9:02

Не може да говори, но е предан, послушен, лизач и не проявява инициативи! Ето затова е най-подходящият! Такива трябват навсякъде!

Back to top button