Спорт

Хасковлия е в националния отбор по тенис за Купа „Дейвис“

Капитанът на националния отбор по тенис Валентин Димов обяви състава за мача срещу Босна и Херцеговина от Световна група I на турнира за Купа „Дейвис“, съобщават от федерацията.

България ще бъде домакин на срещата от световното отборно първенство за мъже на 3 и 4 февруари в Бургас. Двубоят ще се играе залата на ТК „Авеню“. Мачовете и в двата дни започват в 14 часа.

В тима са включени хасковлията Адрияно Дженев, Димитър Кузманов, Александър Лазаров, Пьотр Нестеров, Александър Донски и Янаки Милев.

При успех над Босна и Херцеговина, България ще запази мястото си в Световна група I, а при поражение ще изпадне в Световна група II. Националите ни влязоха в елитната група на турнира с повече от сто години история през февруари миналата година след победа над Нова Зеландия с 3:1.

Отборът ще се събере на лагер от 27 януари в Бургас. До 24 часа преди началото на срещата могат да бъдат направени две промени в състава.

Асистенти на Валентин Димов ще бъдат кондиционният треньор Кирил Симеонов, масажист и физиотерапевт – Галин Рангелов и лекарят на отбора проф. д-р Георги Попов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Инфо
Инфо
24.01.2024 13:10 13:10

То има и други тенесисти от Хасково с не по малко успехи. Но явно и в този сайт не е по-различно от другия с подобно име. Поздрави.

Инфо
Инфо
24.01.2024 18:54 18:54

Де факто ако някой се контузи Адриано евентуално може и да играе. А другия в момента е на четвъртфинал на АО. Много сте зле с инфото,а пък сте журналисти? Този път по- здрави

Back to top button