Регион

Дъжд и километрични колони на магистрала „Марица“

Дълга колона от товарни автомобили се е образувала преди граничния пункт „Капитан Андреево“, сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Въпреки наличието на големи паркинги преди границата, те не могат да поемат целия трафик и камионите изчакват на пътното платно. Тази сутрин опашката беше на повече от 7 километра от пункта.

Няма извънредни ситуации и прекъсване на обработката на товарите, коментираха пред Haskovo.info от Агенция „Митници“. Причината за струпването е изключително интензивният трафик. За последното денонощие на „Капитан Андреево“ са обработени 2 800 товарни автомобила.

В същото време в района на Свиленград и Капитан Андреево вали дъжд. Част от камионите пък паркират в двете платна и създава предпоставки за инциденти, предупреждават шофьори, минаващи по маршрута.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button