Хасково

Гледат камери на натоварено кръстовище след катастрофа

Два леки автомобила катастрофираха следобед на натовареното кръстовище между булевард „Васил Левски“ и улица „Дунав“ в Хасково.

По първоначална информация фирмен автомобил Пежо е завивал наляво от булеварда в посока квартал „Република“ и е последвал удар от Рено, движещ се по „Васил Левски“ в посока квартал „Орфей“.

При произшествието няма пострадали, а само материални щети по колите. Водачите не са употребили алкохол.

КатастрофаКакто и при други подобни случаи, в които има противоречия в разказите на шофьорите, ще бъдат прегледани записите от камерите от видеонаблюдението на общината.

КатастрофаШофьори пък коментираха, че трябва да бъде променена настройката на светофара там, защото в час пик колоната от чакащи автомобили стигала почти до кръстовището под АГО.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ония бързия
Ония бързия
22.02.2024 17:57 17:57

Тези с тези служебни коли , карат като ненормални по цял ден , летят като линейки , шмугат се , карат в забранено , абе абсолютен отврат… ( говоря специално за доставчиците на авточасти , всички , без изключения

Янко Димитров
Янко Димитров
22.02.2024 20:37 20:37
Отговор до  Ония бързия

доживотен затвор за всички за неспазване на правилника и създаване предпоставки за ужасни последици.

Back to top button