Хасково

Арести при блокадите на изходите на Хасково, задържан е и издирван сириец

Няколко ареста са извършени по време на акцията на МВР, при която изходите на Хасково бяха блокирани с полицейски проверки.

Няколко часа, след като започнаха масови проверки на всички автомобили от пресцентъра на ведомството съобщиха, че се провежда специализирана полицейска операция по линия на пътния травматизъм, конвенционалната престъпност, дрога и незаконна миграция.

Както Haskovo.info съобщи, в ранния следобед на всички изходи на града бяха разположени униформени от различни служби в МВР, които проверяваха всеки автомобил и пътниците в него.

Неофициално повод за акцията е издирването на сириец, който се е занимавал с каналджийство. Той е бил задържан. Операцията обаче продължава.

Полиция блокира изходите на Хасково, проверяват всяка кола

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
01.03.2024 7:08 7:08

Всяка седмица трябва да е така за да си заслужат необосновано високите заплати че го обърнаха на полусанаториум при този кротък народ без въоръжени банди и само селски бекове дребни крадци тук таме диларчета !

Back to top button