Спорт

Борците на Хасково и Димитровград пак на почетната стълбичка

ImageС два сребърни и един бронзов медал се завърнаха хасковските борци от държавния шампионат за кадети в Бургас. В схватките през уикенда премериха сили близо 200 състезатели в свободния стил от 32 клуба.

Талантът от хасковския клуб „Ангел войвода“ Енгин Исмаил отстъпи златото на представителя на армейците Сабри Сабриев в категория 69 кг, но остави зад гърба си двама състезатели от силната сливенска школа.

Втори сребърен медал за „войводите“ донесе Георги Ванчев в категория 100 кг, а съотборникът му Гюнер Зенал се окичи с бронз при 85- килограмовите.

Клуб „Димитровград“ отново се представи на шампионско ниво.

Неговият възпитаник Димитър Иванов спечели поредната си титла от държавно първенство като пребори всичките си съперници в Бургас. С това той затвърди титулярното си място в националния отбор за кадети и продължава подготовката си за европейското първенство през юли в Полша заедно с Микяй Наим.

Днес двамата заедно с треньора Салим Наим заминават на първия от двата лагер-сбора преди шампионата на Стария континент.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button