Хасково

Търсят кранисти, оператори на парна турбина, учител и медицинска сестра

34 нови свободни работни места са обявени през последната седмица в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се търсят строителен електротехник, медицинска сестра, шофьор на лекотоварен автомобил за транспорт и обслужване на химически тоалетни, общ работник в цех за преработка на млечни продукти, птицевъд, учител по български, руски език и музика в гимназиален етап, двама помощник-възпитатели, майстор на тестени изделия.

В Димитровград имат нужда от двама кранисти, петима апаратчици на химически процеси, двама оператори на парна турбина, специалист в продажбите в торовия завод, двама продавачи в хранителен магазин.

В Харманли свободните места са за готвач, чистач, технически сътрудник във фирма, спедиционен посредник.

В Свиленград търсят сервитьор, трима машинни оператори за шлифоване на метал, общ работник за обслужване на поточна линия в производствен цех, двама чистачи. В Ивайловград имат нужда от копач в кариери, а в Любимец от продавач.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Летящия холандец
Летящия холандец
03.03.2024 14:24 14:24

1300 бруто за кранистите в д.град, не, мерси. Пробвайте с 3 бона и ще намерите. За кранист в западния блок седмично 40 часова седмица 700евро. Данке шон.

Last edited 1 month ago by Летящия холандец
Анонимен
Анонимен
03.03.2024 18:02 18:02
Отговор до  Летящия холандец

Факт. Смешното е, че дори няма да ти повярват, за тях тези цифри звучат фантастично…

Бръм
Бръм
05.03.2024 6:38 6:38
Отговор до  Летящия холандец

В неохим не дават пари!!! Мирослав се има за робовладелец.

Back to top button