Хасково

10 вакантни войнишки длъжности обявиха в Хасково

Конкурс за 10 вакантни длъжности за войници във военно формирование 52 740 – Хасково обявиха от Министерството на отбраната.

Търсят се по двама автоматчици, младши механик-водачи, номер от разчет и младши мерачи на картечница, както и по един младши електротехник и шофьор-химик.

314 са общо вакантните войнишки длъжности в Сухопътните войски в гарнизоните в София, Стара Загора, Хасково, Ямбол, Плевен, Карлово, Казанлък, Благоевград, Враца, Асеновград, Белене, Пловдив, Смолян, Свобода, Шумен, Сливен и Мусачево.

До 5 април кандидатите, завършили граждански средни или висши училища в страната и в чужбина, трябва да подадат писмено заявление за приемане на военна служба до командирите на военните формирования чрез структурите на Централното военно окръжие по местоживеене.

Конкурсът ще се проведе в периода от 19 май до 27 юни 2024 г. и включва изпит по физическа подготовка, тест за проверка на общата култура на кандидатите и събеседване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Янко Димитров
Янко Димитров
09.03.2024 20:38 20:38

Тези защо толкова лошо миришат, сигурно не се къпят като мойта крава.

Back to top button