Регион

Кола излетя от пътя и се заби в къща в Харманли

Лек автомобил катастрофира по обяд в Харманли.

Шофьорът е загубил управлението над колата си и се е забил в къща на улица „Иван Вазов“. Младият водач не е успял да вземе завой, разкъсал е ограда и тогава се е врязал в сградата, съобщава „Сакар нюз“.

При произшествието няма пострадали, а само материални щети. Пробите за алкохол и наркотици на водача са отрицателни, като са му наложени административни наказания, съобщиха за Haskovo.info от Областната дирекция на МВР.

КатастрофаЖивеещите в района настояват да бъдат поставени повече легнали полицаи, които да ограничат скоростта на автомобилите.

Следобед на Кенана в Хасково автомобил се преобърна извън пътя, като по предварителна информация няма пострадали. Колата беше транспортирана от Пътна помощ. Водачът не е употребил алкохол и наркотици, уточниха от полицията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Янко Димитров
Янко Димитров
15.03.2024 20:31 20:31

аз от там минавам с пълна газ с джипа, никой не мой ме спре.най великият

Back to top button