Спорт

Нови медали за „Аида“ от международен турнир

Състезателките на хасковския клуб по художествена гимнастика „Аида“ записаха успешно участие на поредния си международен турнир.

Хасковлийки се представиха на МТХГ „Кра Кра Къп“ в Перник. Състезанието се проведе от 15 до 17 март. Грациите на Яна Михайлова спечелиха много медали и призове.

Класиране на състезателките на „Аида“:

АидаВъв възраст 2015 г. Божидара Русева се класира 7-ма, а Дарина Чотова 9-та.
Във възраст 2014 г. Туана Камбер се класира 6-та, Ирен Мехмед 9-та, Айше Юсеин 10-та, Кайра Юсуф 12-та. Всички играха без уред.

АидаВъв възраст 2013 г. Елис Чаглар се класира 7-ма на без уред, Ейлюл Ахмед 14-та на без уред, Габриела Чанкова остана 9-та на без уред.

Във възраст 2012 г. златен медал спечели Рая Банева на въже, златен медал и за Виктория Кьосева на без уред. Със сребърен медал се окичи Зорница Радева на без уред. Тя получи и специален приз „Мис Усмивка“.

АидаВъв същата възраст Любов Петрова се класира 5-та на обръч, Габриела Пеневска е 5-та на без уред, Стефани Шопова е 8-ма на топка и 8-ма на без уред, Арзум Юсеин е 10-та на без уред и 11-та на топка, Пресияна Стоянова е 8-ма на топка и 11-та на без уред, Деяна Христова е 11-та на без уред и 12-та на топка. Емма Чепинска се класира 6-та на без уред, Габриела Атанасова остана 8-ма на без уред.

Във възраст 2011 г. златен медал за Александра Димитрова на без уред и сребърен медал за Хавин Исмаил на без уред.

АидаВъв възраст 2010 г. златен медал за Деа Воденичарова на обръч, сребърен медал за Сесил Юсеин на обръч, бронзов медал за Ивет Иванова на обръч и 5-то място в многобоя за Яна Александрова.

АидаВъв възраст 2009 г. бронзов медал за Гергана Русева на обръч и 5-то място в многобоя за Маргарита Иванова.

АидаВъв възраст 2017 г. сребърен медал за Едже Исмет, във възраст 2016 г. Еля Хасан се класира 7-ма, а Мерлин Рашид остана 8-ма.

АидаВ Гимнастрадата „Аида“ участваха с 5 отбора в различни възрасти. Във възраст Детска градина до 7 години златни медали за „Жълти патенца“, „Далматинци“ и „Снежанки“. Златни медали за „Бонбонена фабрика“ при 7-10 г. При 10-14 г. златни медали за „Клоуни“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button