Хасково

Учредиха движението „Бузлуджанци“ в БСП с хасковско участие

Над 500 социалисти – народни представители, кметове, общински съветниц, редови членове от цялата страна учредиха вчера движение „Бузлуджанци“ в БСП.

На срещата присъстваха представители и симпатизанти на БСП от Хасковска област – Хасково, Димитровград, Харманли, Свиленград. Тя беше организирана от лидера на БСП – София Иван Таков и от столични социалисти на тема „За бъдещето на БСП и лявото“ се проведе в зала 6 на НДК.

Сред присъстващите бяха бивши председатели на партията като Георги Първанов и Сергей Станишев, както и емблематични през годините лица, като бившият председател на областния съвет в Хасково Емилия Масларова. Тя беше сменена преди дни от свиленградчанина Стамо Димитров.

Хасковските социалисти, присъствали на учредяването на обединението са подкрепили позицията за коренна промяна на политиката на БСП и са се обявили срещу сегашното ръководство на партията.

Избраха Стамо Димитров за областен председател на БСП

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button