Любопитно

Хасково приветства пролетта с латино фиеста на площада

Хасково ще приветства пролетта с музика, танци и веселие. Латино фиестата, организирана от общината и клуба за латино танци Estrella ще се проведе на 6 април от 16 часа на площад „Свобода“. Поканени са всички, които обичат кубинската музика и танци.

В този ден и час Хасково става част от международния ден на салсата. За първи път градът ще бъде вписан на картата на градовете с гореща кръв и танцово настроение, защото е част от „International Rueda De Casino Multi Flashmob day“.

Глобалното събитие се организира всяка година в един и същи ден и час в различни градове и държави в Азия, Африка, Северна и Южна Америка, Европа, Австралия. Стотици хиляди танцьори от различни танцови школи и групи по света танцуват салса едновременно.

Фиестата не е със състезателен характер. Целта е да се приобщят все повече хора към латино музиката и да се научат да танцуват.

По покана на Latin dance club Estrella няколко клуба ще танцуват заедно в ритъма на горещата кубинска салса и ще направят една голяма руеда на площад „Свобода“ в Хасково. В голямата латино фиеста ще се включи и емблематичният DJ Pedro. Танцовите школи, които ще участват са Latin Dance Club Estrella (Хасково), Ilin&Ely Dance (Стара Загора), Salsa Club Daniva (Димитровград).

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button