Хасково

Специалист по детска хирургия ще преглежда безплатно в Хасково

Дни на детската хирургия предстоят в Хасково. Проф. д-р Пенка Стефанова ще преглежда безплатно децата от областния град и региона, съобщават от МБАЛ – Хасково.

Проф. д-р Пенка Стефанова е водещ специалист по детска хирургия в България. Тя е началник на клиниката по детска хирургия в УМБАЛ „Св. Георги“ в Пловдив. Председател е на Българското дружество по детска хирургия и зам.-председател на Българското хирургично дружество.

Проф. Стефанова и екипът й ще преглеждат на 12 и 13 април. През първия ден ще посетят някои детски градини в района, а на 13 април прегледите ще се състоят в Медицински център – Хасково към МБАЛ – Хасково от 9:00 – 14:00 часа.

Час за безплатните профилактични прегледи може да се запази на телефон: 038 606 700 от 10:00 ч. до 13:00 ч.

Профилактичните прегледи са насочени към всички бебета и деца до 18-годишна възраст с хирургични проблеми от различно естество – както свързани с вродени патологии, така и за всички заболявания, изискващи хирургична намеса.

Проф. Стефанова и екипът й вече имат опит с подобни инициативи, които се оказват доста успешни и в изключително голяма полза за децата от различни области. Целта на подобни прегледи е навременното откриване на различни хирургични болести при децата и предлагане квалифицирано и адекватно лечение, допълват от хасковската болница.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Георги
Георги
01.04.2024 16:15 16:15

Тази не трябва да се допуска в града гжа Харварт

Найк
Найк
01.04.2024 21:22 21:22

Трябва да има профилактика

Back to top button