Спорт

Наши топ каратисти на турнир на остров Корфу

Васил Ривов и Силвия ВангеловаСилвия Вангелова и Васил Ривов от хасковския клуб „АидаНет Вадо-рю“ ще участват в откриващия се днес на гръцкия остров Корфу тридневен турнир „Карате – 5-та Световна купа„.

„Това е най-силното официално състезание на Световната карате федерация за каратеки до 18 години през 2012-та“ – съобщи за Haskovo.info инж. Георги Ривов – генерален секретар на Българската национална федерация по карате и президент на „АидаНет Вадо-рю“.

В състезанието от поредицата турнири на Световната карате федерация Силвия Вангелова ще премери сили на „ката“ и „кумите“ в категория 54 кг. при 14-16 годишните, а Васил Ривов ще участва на кумите при 12-13- годишните в категория 45 кг.

Двамата са многократни медалисти и са сред най-силните възпитаници на хасковската карате школа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
gosho
gosho
06.07.2012 10:01 10:01

еееейййййй не се научи ,че каруцата не се впряга пред коня,миналия път бяха едни чудесии как синът му щял да ги бие,ама защо ли след състезанието нищо не се писа(дали не яде бой още в първата среща???),и сега пак,ама нали ЕГО-то му е по-голямо и от приказките му та затова не може да се усети.

Back to top button