Хасково

Хванаха безакцизни алкохол, цигари и тютюн в Хасковско

Алкохол, тютюн и цигари без бандерол са иззети вчера в Хасковска област, съобщават от полицията.

В хранителен магазин и складови помещения в димитровградското село Здравец, стопанисвани от 56-годишна димитровградчанка са открити 10 литра домашен алкохол, за които не е представен документ за платен акциз.

Хасковските полицаи пък са извършили проверки в селата Пчелари, Узунджово и Брястово. От жилище, автомобил и клуб са конфискувани общо 1,4 кг. нарязан тютюн и 1 120 цигари без бандерол.

Четирима души са заловени с дрога в региона. 31-годишна жена е хваната с грам метамфетамин в Хасково. В Димитровград са заловени момче и момиче на по 17 г. с 0.4 грама метамфетамин и толкова марихуана. В Ивайловград при обиск на 20-годишен мъж са открити 0,1 грама коноп и грам марихуана.

В Свиленград е спрян 76-годишен водач на Рено със служебно прекратена регистрация. На ГКПП „Капитан Андреево“ пък е заловен грузински шофьор на Форд с фалшиви регистрационни табели. 45-годишен мъж е хванат в Харманли да кара без книжка нерегистрирано електрическо превозно средство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button