Спорт

„Саяна“ и Димитровград мачкат в Трета лига, служебни резултати в областната група

Отборите на „Саяна Хасково“ и Димитровград постигнаха победи в първенството на Трета лига.

Хасковлии записаха важен успех с 2:1 при трудната си визита на „Гигант“ (Съединение). Головете паднаха през второто полувреме, като за гостите се разписаха Милен Танев и Ангел Костов от дузпа.

Димитровград се наложи като домакин над „Родопа“ (Смолян) с 4:2. Два гола вкара Филип Сантов, а по веднъж бяха точни Григор Георгиев и Димитър Алексиев.

„Саяна“ излезе на първо място във временното класиране с 69 точки преди неделния мач на втория „Спартак“ (Пловдив) със „Созопол“. Пловдивчани имат 68 т. Димитровград е пети с 48 т.

В следващия кръг на 13 април от 17 часа „Саяна Хасково“ приема „Асеновец“ (Асеновград), а Димитровград гостува на дубъла на „Ботев“ (Пловдив).

ОФК „Хасково“ победи с 2:1 като гост „Марица“ (Симеоновград) в областната група. „Хеброс“ (Харманли) и „Любимец 2018“ завършиха 3:2, а водачът Свиленград победи като гост „Раковски“ (Ивайловград) с 6:1.

„Любимец 2000“ и „Върбица“ (Бенковски), както и „Хасково 2022“ и „Сакарски спортист“ (Тополовград) трябваше да се играят в неделя, но са присъдени служебни победи за домакините с по 3:0. Причината е, че гостите предварително са уведомили, че няма да се явят за срещите.

Така в програмата са утре остава да се изиграе единствено мачът между дубъла на „Саяна“ и ФК „Харманли“, който започва в 12 часа на стадиона в село Горски извор.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button