Хасково

Търсят директор на Бюрото по труда, сервитьори и чистачи

27 нови свободни работни места са обявни през последната седмица в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се търсят петима сервитьори, продавач, директор на дирекция Бюро по труда, трима манипуланти за сортиране и почистване на зеленчуци за замразяване, пазач-портиер в магазин, който да посреща клиенти и да следи за реда в него.

В Димитровград имат нужда от специалист в сферата на полагания труд и работната заплата, шофьор на автобус, който да превозва работещи в дружество, двама работници в озеленяването, шивач на права машина за мъжко и дамско облекло.

В Свиленград свободните места са за барман, чистач на банков офис за 1 час дневно със 180 лева възнаграждение и петима крупиета.

В Тополовград се търси водач на селскостопански машини на 2 000 лева заплата, в Симеоновград – пощальон, в Харманли – продавач, а в Ивайловград – хигиенист на 1 500 лева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button