Хасково

БСП за касираните избори: Хасковлии да се замислят какво свърши този общински съвет

„Веднага след провеждането на изборите за общински съветници казахме, че те не са честни и ще бъдат касирани. Мандатите ни бяха повече от два, но ни ги откраднаха“, коментира на брифинг общинският съветник и председател на БСП – Хасково Камен Тодоров.

По неговите думи машинациите са направени от двама-трима души, които са си направили схемата, за да имат нужното мнозинство в общинския съвет и да им излизат точките, свързани с фотоволтаиците.

„По-важното за хасковлии е да се замислят какво се случи в тези 6 – 7 месеца, в които функционираше един нелегитимен общински съвет. Имаше няколко сесии, в които не разгледахме нито една точка, свързана с дневния ред на хората. Вдигнаха си заплатите, БСП не участва в това нещо, измисляха си точки, свързани с икономическите им интереси – фотоволтаици да правят, мълчаха като пукали, гледаха умно, защото няма какво да кажат. От 41 съветника се изказахме не повече от 5 – 6 човека, а по същество 3 – 4“, критикува дейността на досегашния местен парламент Тодоров.

Според него в досегашния общински съвет се е случило само едно смислено нещо – декларация против цената и качеството на водата, която бе гласувана по предложение на БСП на последната сесия.

Окончателно: Нови избори за Общински съвет в Хасково

След касирането на изборите за местен парламент: Съветниците от мандат 2019 – 2023 се връщат

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Бля , бля
Бля , бля
09.04.2024 20:53 20:53

Комедианти

Цонко
Цонко
09.04.2024 21:20 21:20

Миролюб кадровика определя секционните комисии на бкп и урежда срещу рушвет.

blabla
blabla
09.04.2024 21:47 21:47
Отговор до  Цонко

Определя ги Гьорги Тодоров,баща на КТ

blabla
blabla
09.04.2024 21:46 21:46

Хаха, не били важни.затова ли КТ се натиска за водач на листата в 29 МИР

Back to top button