Спорт

Призове за Хасково при откриването на сезона по колоориентиране

Сезонът по колоориентиране в България беше открит в неделя в новозагорското село Еленово.

За старта се събраха 150 състезатели с планински велосипеди от 27 клуба от страната, за да определят победителите за Купа „Сливен“ по маршрути с дължина от 6 до 27 км в 8 възрастови групи.

Хасковският „Компас 1994“ с председател Тодор Стратиев участва с 4 състезатели. Най-добре се представиха Димитър Гълъбов и Никола Делчев в групата на 14-годишните момчета, които заеха съответно 2-ро и 3-то място по маршрут с дължина 9 км.

СъстезаниеСъстезанието беше контролен стар за определяне на националните отбори. По трасе 14,5 км за 17- годишните девойки хасковска представителка беше Христина Дюлгерова, а в категорията на 20-годишните – Дияна Янева. И двете вложиха много усилия, но достигнаха до седмите места в своите категории.

Следващият старт по колоориентиране ще бъде през месец май в Казанлък, който също ще бъде контролен старт за националните отбори.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button