Любопитно

Прочетоха „Ангелът на справедливостта“ на деца в Административен съд – Хасково

Председателят на Административен съд – Хасково Василка Желева прочете приказката „Ангелът на справедливостта“ от Елин Пелин на второкласници от димитровградското ОУ „Алеко Константинов“.

Децата посетиха хасковския съд за Деня на Конституцията и професионалния празник на юристите и съдебните служители.

Съдия Желева им разказа за работата на съда. По програма децата ще учат за Конституцията в 4 клас. Приказката им беше прочетена във връзка с Международния ден на детската книга, който се отбеляза по-рано през април.

СъдДенят на отворените врати в административния съд продължава до 17 часа. Инициативата дава възможност на гражданите да придобият преки впечатления за дейността на съда.

СъдПо-късно през деня ученици ще посетят и районния съд, където ще се проведе инициативата „Председател на съда за един ден“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Главанак
Главанак
16.04.2024 13:04 13:04

А, разказахте ли на децата приказката как ОПГ ГЕРБ са искали да изкормят гениталиите на съдя Цариградска ?! Тази приказка разказахте ли я ? А ?

Back to top button