Хасково

ИТН – Хасково се надяват да подобрят резултата си на вота за общински съветници

Готовност за избори и надежда да подобрят резултата си на вота за общински съветници в Хасково обявиха на пресконференция от местната структура на партия „Има такъв народ“.

В досегашния общински съвет ИТН имаха един представител – Иван Иванов. Той каза, че преди всяка сесия се е провеждало съвещание с експерти и на база на общо решение се е преценявало как да се гласува за всяка точка. Това е ставало без значение как гласуват ГЕРБ, „Възраждане“ или някоя друга от сесийните групи, уточни Иванов.

Кметът на Клокотница Данаила Атанасова отчете, че е облагородена църквата в селото, като се извършвал ремонт на паметника на Цар Иван Асен II. Съвместно с общината се кандидатствало по два европейски проекта.

Общинският координатор Галя Радославова каза, че за ИТН безопасността е на първо място и отчете проведена подписка, след която от АПИ са положили маркировка по пътя за Кърджали, като сега се иска и такава към село Корен.

Янко Велев, който е член на партията, каза че в последно време са приети много нови хора в ИТН, като организацията се е удвоила и изрази надеждата си за по-добър изборен резултат на местния вот.

Иванов уточни, че листата за европейските и парламентарните избори ще бъде определена от централното ръководство, като за тази за местните избори било рано, защото още не са насрочени.

От ИТН – Хасково обявиха, че за тях е важно най-вече изборите да бъдат честни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Тротил
Тротил
22.04.2024 0:56 0:56

Мда Итн са най малкото зло е самата истина за тях съм!

Back to top button