Регион

Проведоха антитерористично учение на летище „Узунджово“

Антитерористично учение е проведено на територията на бившето летище „Узунджово“, съобщават от полицията.

Разиграна е симулация на атака, при която непознати лица привеждат в безпомощно състояние охранители на обект. В мащабното учение са участвали над 60 души от различни структури на МВР, екипи на ДАНС, прокуратурата и Община Хасково.

Проиграни са различни елементи от планиране на действия по обезвреждане и задържане на извършителите на симулирания терористичен акт.

УчениеОсновните акценти в обучението са били възможностите за бърза комуникация и координация с институциите и проверка на действията на полицейските служители, да се извадят поуки от грешките и да се обобщят добрите практики при взаимодействието, допълват от областната дирекция на МВР.

УчениеКакто Haskovo.info писа, от сутринта по пътя Хасково – Димитровград имаше засилено полицейско присъствие във връзка с учението.

Учение

Засилено полицейско присъствие по пътя Хасково – Димитровград

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button