Регион

Екшън с гонка и катастрофа след фалшив сигнал за открадната кола

Екшън с преследване и катастрофа се е разразил вчера в Хасковска област след фалшив сигнал за кражба на кола, съобщават от полицията.

В 9:15 часа 20-годишен мъж от харманлийското село Бисер е подал сигнала, че му е откраднат лекия автомобил Фолксваген, който бил паркиран пред дома му.

Малко след това през изградено в Харманли КПП полицаи забелязали колата и подали сигнал за проверка със стоп палка. Шофьорът не се е подчинил и продължил движението си към Симеоновград, където отново му е подаден сигнал за спиране. Водачът е продължил движението си към автомагистрала „Марица“. Последван е от 3 полицейски автомобила и на км. 29 е заловен.
Пасат-ът е управляван от 38-годишен мъж от симеоновградското село Константиново, който е отказал проби за алкохол и наркотици и е задържан.

Изяснило се е, че на излизане от Бисер шофьорът е ударил последователно две паркирани коли. По-късно собственикът на автомобила е признал, че умишлено е подвел полицаите като е обявил колата за открадната. Той спазарил автомобила за продаване със задържания и получил капаро, но като разбрал, че е извършил ПТП решил да го обяви за откраднат, тъй като все още се водел на негово име.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Орхан Мурад
Орхан Мурад
18.04.2024 17:05 17:05

Ти да видиш…

Back to top button