Регион

Мигрантите са катастрофирали край Хасково след гонка

Нелегалните мигранти, които в събота катастрофираха на пътя Хасково – Димитровград, са били преследвани от полицията.

Криминалистите са получили информация за превеждане на незаконно пребиваващи чужди граждани и са предприели действия по задържането им. На пост в димитровградското село Радиево те са подали сигнал със стоп палка на лек автомобил Шевролет, който ускорил движението си.

На входа на Хасково откъм Димитровград полицаите са създали органиизация за спиране колата, която била следвана от полицейски патрул. Шофьорът на автомобила загубил управлението му и излязъл от пътя.

КатастрофаКакто Haskovo.info писа, бяха задържани седем чужденци – шестима пътници без документи за самоличност и сирийският водач на колата с адрес в Харманли. Шевролетът пък е собственост на друг сириец със статут на бежанец.

Шофьорът е прегледан в МБАЛ – Хасково, като е без опасност за живота, допълват от полицията.

По-късно от прокуратурата съобщиха, че на 23-годишния водач е повдигнато обвинение за подпомагане на сирийци да преминат незаконно в страната и е задържан до 72 часа. Групата е трябвало да стигне до София.

Лек автомобил с мигранти катастрофира край Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Мнение
Мнение
29.04.2024 11:45 11:45

Изгониха българите, сега пълнят с миграции. Ех……..Евро ценности, разкош

Back to top button