Хасково

10 000 лв. гаранция за задържан за 27 кг. канабис, за да се лекува

Хасковският окръжен съд измени мярката за неотклонение на 44-годишния Стойчо Бонев от „задържане под стража“ в парична гаранция в размер на 10 000 лева.

Haskovo.info припомня, че Николай Колев на 49 г. и Бонев бяха задържани на 11 март в село Клокотница за 27.200 кг. марихуана за 544 000 лева. В складово помещение към сервиз, собственост на жената на Бонев, бяха открити 24 пакета с марихуаната.

Бонев каза след ареста пред съда, че не е знаел какво съдържат торбите, което беше потвърдено и от Колев.

През миналата седмица беше назначена съдебно-медицинска експертиза заради здравословни проблеми на Бонев. Съдебният лекар е установил, че здравословното състояние на задържания се е влошило остро и се налага неотложна оперативна интервенция с последващо лечение, което не може да стане в следствения арест.

По тази причина мъжът е освободен срещу парична гаранция, като определението подлежи на обжалване и протест пред Апелативен съд – Пловдив.

Задържан за 27 кг. канабис в Клокотница излиза от килията за преглед

Арестите в Клокотница станали след разтоварването на торбите с канабиса

Антимафиоти откриха над 27 кг. марихуана в автосервиз в Клокотница

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Хасковлия
Хасковлия
29.04.2024 19:58 19:58

Пълен смях в тази държава нищо няма да се оправи жалко за идните поколения всички се разболяват във ареста .Поздравление за всички държавни институции пълен смях всичко е ясно и на най простия .

Петко
Петко
30.04.2024 1:41 1:41

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂👌

Back to top button