Любопитно

Преместиха кулинарното шоу на Иван Звездев в неделя заради дъжда

Кулинарното музикално шоу на Иван Звездев и Ана Мария, което трябваше да е тази вечер, ще се проведе в неделя от 16 часа на поляната пред голямата сцена в парк „Кенана“ в Хасково, съобщават от общината. Промяната е заради дъждовното време.

Веднага след като майстор готвачът демонстрира как се готви тракийско пиле с булгур, от 18 часа в неделя, ще започне концерт спектакъл на Професионален фолклорен ансамбъл „Странджа“ – Бургас – танцови постановки, хорови, солови и оркестрови произведение от всички етнографски области, които разкриват неоценимото фолклорно богатство на България.

В събота е конкурсната част на Националния събор „Китна Тракия пее и танцува“. Началото е в 9 часа на двете сцени на „Кенана“.

Официалното откриване е в 12 часа с концерт на оркестър „Славяни“ – Стара Загора и Симоне Маркова.

Финалът на фолклорната събота е в 18 часа с концерт на Представителен танцов ансамбъл „Златна Тракия“ – Хасково с ръководител Златка Тимонова и Народен оркестър при Община Хасково с диригент Димчо Йорданов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button