Спорт

Първи празник на българския спорт проведоха в Минерални бани

Първият празник на българския спорт се проведе на стадион „Христо Ботев“ в Минерални бани.

В спортните демонстрации и забавления се включиха малки и големи, които не се уплашиха от дъждовното време. Главните организатори са Наско Пенчев и Петя Малинова.

Масова кросфит тренировка проведе Росен Костадинов. В програмата бяха включени още футболни срещи, демонстрации по плажен хандбал, народна топка, тенис на маса, щафетни игри и изненади.

ПразникСпециални гости на празника бяха спортни ветерани и легенди, които получиха специално внимание: Въчо Грозев, Ванчо Ванчев, Кольо Димитров, Пенчо Пенев, Тончо Георгиев, Георги Фиданов, Иван Райков, Калин Калинов, Добри Добрев, Кирил Христозов, Кирил Димитров, Живко Костадинов, Недялко Хубенов, Тодор Ванчев и Райчо Проданов.

ПразникСъбитието е посветено на Деня на българския спорт и професионален празник на работещите в сферата на спорта – 17 май.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Жител на Минерални бани
Жител на Минерални бани
19.05.2024 16:30 16:30

Браво на организаторите! Браво на участниците! Браво на публиката! Дори силният дъжд не помрачи настроението.

Back to top button