Любопитно

Танцов клуб „7/8 Б“ празнува 20-годишнина с концерт

Концерт по случай 20-годишния юбилей на Танцов клуб „7/8 Б“ с ръководител Йорданка Стоянова – режисьор-хореограф, ще се проведе на 1 юни от 17 часа при свободен вход в театър „Иван Димов“ в Хасково.

„7/8 Б“ е първият по рода си фолклорен клуб за любители в Хасково. Създаден е през март 2004 година по идея на музиканта Георги Беделев, като фолклорна формация към оркестър „Орион“ главно за концертни участия.

През годините клубът разширява дейността си, привлича много любители на фолклора на различна възраст и може да се похвали с награди и отличия от престижни форуми в страната и чужбина. В богатата 20-годишна история са записани паметни участия в благотворителни концерти, лични празници, събори и фестивали.

КонцертВ програмата ще се представят всички любителски групи, ще има изпълнения на народната певица Елена Беделева, както и на гостите от клуб „Воденицата“ с ръководител Иван Иванов и „Славяни“ с ръководител Мария Малчанова.

Концерт

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button