Хасково

Движението „Деца помагат на деца“ вече 8 г. в подкрепа на нуждаещи се

Движението „Деца помагат на деца“ стана на 8 години. Целта му е да помага на деца на загинали служители на МВР.

Още в началото всички участници в движението бяха водени от две неща – любовта към музиката и любовта към хората. Няма нищо по-прекрасно от това да помагаш на някого като правиш това, което обичаш най-много, казват от организацията.

Всичко започва на 1 юни 2016 г., когато деца от различни краища на България се обединиха, за да помогнат на Николета Корондилева – дете на починал служител на МВР – Хасково, момичето, започнало всичко това. Човек, който заслужаваше да живее дълго, но за жалост остана завинаги на 18. Ники успя да организира само два, но незабравими концерта в Пещера и Хисаря, на които бяха подарени два плакета за град на доброто.

БлаготворителностСлед това движението „Деца помагат на деца“ беше поверено на Рая Желева от Хасково. И от тогава, водена от надеждата за добро, като лице на движението, правя всичко възможно по-малко деца да страдат и да се радват на детството си, както заслужават“, казва Желева, която благодари на Павлинка Иванова за голямата подкрепа.

БлаготворителностОт самото начало на движението помагат Младен Маринов – бивш министър на МВР, Христо Христов – председател на синдиката на гражданската администрация МВР, Михаил Златанов, Емил Рашев – бивш президент на национален полицейски синдикат в България, Румен Пелев – настоящ президент на националния полицейски синдикат в България, Милена Шаркова – създател на логото на движението и Венцислав Рангелов, който години наред помага на деца на загинали служители на МВР, Ангел Цанков – бивш директор на ОДМВР Хасково и Георги Балабанов.

Благотворителност„И разбира се не на последно място благодарности за Илия Луков, човек с голямо сърце и още по голям глас, който ни помага от първия концерт, Христо Косашки, който също е с нас от самото начало, нашият талисман ансамбъл „Росна китка“, който въпреки напредналата си възраст винаги съумява да ни помогне, Мария Хубанова, Теодора Хинкова и нейните деца Гергана, Йордан, Поли, Розмари и децата таланти, с които правим добро Никол Николаева, Гергана Тодорова, Ралица Николова, Емилиян Бърдарски, Александра Василева. Благодаря Ви от сърце на Вас и на всички хора, които някога са протегнали ръка, които някога са погледнали дълбоко в човешката душа! Не губете вяра в доброто!“, допълва Рая Желева.

Благотворителност

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button