Хасково

Христо Трендафилов подари на Хасково медалите си от Националните спортни игри за трансплантирани

Хасковлията Христо Трендафилов, който е златен медалист от Националните спортни игри за трансплантирани през 2023 г. и носител на бронзово отличие от тазгодишната надпревара в Благоевград, подари на кмета Станислав Дечев отличията си, съобщиха от общината. Той беше придружен от съпругата си и дъщеря им.

През май над 40 участници от цялата страна се събраха на Националните спортни игри за трансплантирани в Благоевград. Шампионатът се проведе по инициатива на ИА „Медицински надзор“ и с подкрепата на Община Благоевград.

Хора с трансплантации, медици, представители на неправителствени организации, Български младежки Червен кръст и други поддръжници на каузата се включиха в спортната надпревара, за да кажат заедно „Да! За живот!“.

ДарениеВ стартовете за трансплантирани хора в Благоевград Хасково беше представен от световния шампион по плуване от първенството в Австралия Георги Пеев и Христо Трендафилов в първенството по тенис на маса.

Дарение„Медалите, които сте спечелили и днес дарявате на Хасково, са силен сигнал към всеки от нас да припознае кауза „Да! За живот!“ и всички заедно да работим за нея“, каза Дечев. Той благодари на Христо и семейството му за това, че посвещават личните си постижения на Хасково и ги увери, че общината и лично той винаги ще подкрепят мисията на хората, които спасяват човешки животи.

Дарение

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button