Хасково

Дете и мъж са ранени при катастрофи в Хасковска област

Две катастрофи с пострадали са станали през последните дни в Хасковска област, съобщават от полицията.

Както Haskovo.info писа, на 7 юни вечерта на булевард „България“ до зеленчуковия пазар в Хасково кола, управлявана от 59-годишна жена удари внезапно изскочило на платното 11-годишно момче с тротинетка. Детето е настанено за лечение в хасковската болница, без опасност за живота.

Вчера на булевард „Стефан Стамболов“ в Димитровград е станала зрелищна катастрофа. 19-годишен с Фолксваген е предприел неправилно изпреварване. Младежът е ударил изпреварвания от него лек автомобил Тойота, шофиран от 64-годишен димитровградчанин.

Тойотата се е качила на тротоара, блъснала се е в пътен знак и се е преобърнала на пътя. Фолксвагенът е продължил движението си и се е ударил в два пътни знака.

Пострадал е 39-годишен пътник в Тойота-та, който след преглед е изписан за домашно лечение.

На 7 юни в Димитровград е задържан 32-годишен мъж, който е шофирал след употреба на канабис. На следващия ден в Симеоновград е хванат 44-годишен мъж от село Тянево, който е шофирал без книжка.

Вчера в региона са задържани двама души за дрога. На улица „Картечар“ в Хасково е проверена 57-година жена. В нея са намерени 2 сгъвки с грам дрога.

В задния двор на къща в Харманли, обитавана от 54-годишен мъж, са открити 4 грама хероин и 5 грама меко оранжево вещество. Предстои те да се подложат за химична експертиза.

Полиция затвори булевард в Хасково заради инцидент с дете с тротинетка

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button