Хасково

Благотворително събитие в подкрепа на Никол очаква малки и големи

Благотворително събитие в подкрепа на 8-годишната Никол организират на 11 юни от 17 часа в Градската градина в Хасково екипът на Аниматор „Таня“, сдружение „Подай ръка“, Фотостудио Vasilevi Photography, самоинициативни майки и други доброволци.

Ще има благотворителен базар, щанд за лимонада и сладки, игри за малчуганите, музика, танци, викторина, безплатни професионални снимки и прожекция на българския детски филм „Случаят Кюри“.

На благотворителния базар ще се предлагат стоки за бременни, за деца, както и за възрастни на символични цени – играчки, дрехи за деца и възрастни, детски обувки, принадлежности за бременни и родилки. Също така неща ръчна изработка и книги.

Ще бъдат разположени кутии за дарения. „Нека заедно се обединим и направим добро за едно дете, което има нужда от помощ, както финансова, така и морална. Нека подадем ръка на малката Никол и семейството й. Ще Ви очакваме!“, призовават организаторите на събитието.

Дарения за Никол може да направите и по сметката на майката Никол:

ЦКБ АД
IBAN BG92CECB979010D3860400
Ирина Иванова Георгиева
BIC CECBBGSF
„Дарение за Никол“

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
10.06.2024 14:52 14:52

Автомивка Марчела в събота 15.06.2024 също ще работи благотворително за събиране на средства

Back to top button