Хасково

Сметките за ток ще се плащат само по банков път за 10 дни

Сметките за ток ще се плащат само по банков път в периода от 18 часа на 14 юни до 24 юни, съобщават от EVN България.

Причината е извършване на техническо обновяване и подобряване на системата за обработка на данни.

Сроковете за плащане, които са засегнати, са предварително адаптирани, за да има достатъчно време за плащане след приключване на техническите дейности, допълват от дружеството. Това означава, че ако сметката не бъде платена по банков път, няма да се стига до спиране на тока.

В телефонния център клиентите ще могат да получат само ограничена консултация и информация. Дейността на EVN офисите, включително Бизнес центровете, в посочения период също ще бъде с ограничени функции като ще са възможни само общи консултации и получаване на документи. Приемът на документи в офисите в тези дни няма да е възможен. В тази връзка съветваме клиентите да планират своите посещения в офиси така, че да не съвпаднат с упоменатия срок, посочват от EVN.

Обновяването на билинг системата ще позволи по-бърза обработка и обмен на информация и данни, което е част от развитието на дейностите за свободния пазар на електроенергия, уточняват от компанията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button