Хасково

Наводнени мазета и счупени клони след големите дъждове в Хасково

Големите дъждове, които днес преминаха на няколко пъти през Хасково и региона, наводниха улици и мазета.

Няколко сигнала са постъпили в противопожарната служба за наводнени имоти. В ранния следобед пожарникари отводняваха сградата на бившето ОСО на улица „Средна гора“, както и имот на улица „Цар Симеон Велики“ в Хасково. Традиционно се наводниха и ниските части на складовата зона, където трудно се преминаваше с автомобили.

На няколко места в града бяха изпочупени клони на дървета. В района на Хасково и някои села падна и градушка. Читатели на Haskovo.info сигнализираха за леки катастрофи по мокрите от дъжда пътища.

БуряОт метеорологичната обсерватория в града са измерили количество от 31.4 литра дъжд на квадратен метър за 6 часа. Регистрирана е и градушка с размер 2 милиметра, съобщиха за Haskovo.info от службата.

За днес в региона е в сила оранжев код за значителни валежи, гръмотевични бури и градушки. От събота започва подобрение на времето с покачване на температурите. Нови валежи не се очакват.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Наздраве маса
Наздраве маса
15.06.2024 18:52 18:52

Над 70 милиона лева годишно получава тази агенция, а резултатите се виждат. Само се оправдават с лошото време и лошите облаци. Иначе сами си оценяват работата. Само за пари реват, а насреща нищо. Пенсионери на две ясли, пенсия и заплата, там са – Главен директор, много регионални директори, началник отдели, само няма пенсионери черноработници. Досега, благодарение на смешните им методики за работа, разработени от Главния им директор, обилно падат и ще падат градушки. Това ще продължава кокато не уволнят Главен директор, Изпълнителен директор и всички техни протежета в София и провинцията. С други думи, в този вид и с тези хора, самозванци, от тази агенция няма никаква полза. Отделно в провинцията в поделенията на агенцията работят и се назначават масово хора без никакво ниво на компетентност, с благословията на софийските господари и раболепните регионални директори и началник отдели. В този описан формат драги земеделци чакайте много на брой и много едри градушки. Да ви е сладко.

Back to top button