Хасково

Тодор Ташев се отказа от надпреварата за общинския съвет в Хасково

Тодор Ташев, който беше втори в листата на ППДБ за новите избори за общински съвет в Хасково, напуска изборната надпревара. Той е депозирал заявление за заличаването му като кандидат в Общинската избирателна комисия.

Със свое решение от днес ОИК заличава Ташев. Листата на ППДБ остава с един кандидат по-малко. Подредбата в нея не се променя. На мястото на №2 в списъка ще пише „заличен“.

Ташев, който е представител на ДСБ в коалицията, обясни, че отказът му е свързан с невъзможността да защити членовете на секционни избирателни комисии от квотата на Демократична България.

От Продължаваме Промяната – Хасково изпратиха своя позиция до медиите, в която заявяват, че са научили за решението на Тодор Ташев от социалните мрежи и посочват, че към днешна дата няма подадени замени в ОИК на членове на СИК от квотата на коалицията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button