Регион

Тържество за края на учебната година в Одрин

„Довиждане училище, вече е ваканция“, казаха днес децата от Българското неделно училище „Отец Александър Чакърък“.

На тържеството Бахтъшен Мутлу, ръководител на училището, приветства всички гости и ученици и благодари на учителския екип за техния труд.

Генералният консул на България в Одрин Борислав Димитров връчи на учениците удостоверенията за завършен клас, подари им тетрадки и химикалки и пожела на всички весела ваканция.

ТракийциПредседателят на Тракийското дружество „Георги Сапунаров“ в Хасково Кирил Сарджев и председателят на Тракийското дружество „Бойко Чавдаров“ в Харманли Маргарит Петров поднесоха на учениците раници, книги с приказки и торбички, пълни с лакомства. Дарението е осигурено с помощта на спонсори, за което Haskovo.info писа.

Ръководството на училището благодари на дипломатическата ни мисия в Одрин и на тракийските дружества за подкрепата, която оказват на родното просветно средище.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button