Хасково

Търсят учители и специалисти в Агенцията по заетостта

31 нови свободни работни места са обявени през последната седмица в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се търсят учител по математика и информатика в гимназиален етап, сортировач на писма и колети, експедитор на поща, шофьор за превоз на куриерски пратки, машинен оператор в обработката на месо, двама специалисти в Агенцията по заетостта, чистач, продавач на хранителни стоки.

В Димитровград имат нужда от 10 механици за ремонт и поддръжка на машинни инструменти, инженер на индустриални машини и системи, общ работник за косене и поддръжка на зелени площи, специалист в Агенцията по заетостта на 1 300 лева заплата.

В Любимец имат свободни места за учител в прогимназиален етап, пощальон, помощник-готвач, старши експерт за предоставяне на съвети в областта на земеделието на 1 400 лева.

В Харманли се търсят двама специалисти в Агенцията по заетостта и охранител на аптека, а в Свиленград – специалист в Агенцията по заетостта на 1 300 лева и сервитьор на 1 600 лева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button