Спорт

Григор отпадна във втория кръг на Куинс Клъб

Григор Димитров отпадна във втория кръг на турнира на тревни кортове в Куинс Клъб, който е от категория АТР 500, съобщават от федерацията по тенис.

Поставеният под №3 в схемата българин отстъпи с 1:2 сета пред Себастиан Корда (САЩ), в отделните части 4:6, 6:3, 5:7 след два часа игра.

Това беше трети дуел между двамата, като Корда записа втори успех. За Димитров участието в Куинс Клъб, където е шампион от 2014 г., беше генерална репетиция преди стартиращия на 1 юли Уимбълдън.

Първият сет беше решен от един пробив, дело на Корда в седмия гейм. До края на частта хасковлията не успя да застраши началния удар на американеца.

През втората част ролите на корта се размениха. Шампионът от 2014 г. успя да нанесе първия си пробив и поведе с 3:1, след което с убедителна игра на свой сервис изравни резултата, пращайки изхода на срещата в пълния й формат.
Финалният трети сет започна с пробив за Корда, който поведе с 2:0 гейма. Гришо обаче реагира светкавично и изравни за 2:2, показвайки, че не се е предал без битка. Късен проби за Корда му осигури успеха със 7:5 и място на четвъртфиналите срещу Ринки Хиджиката (Австралия).

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button