Регион

Биха кмета на Лозен, побой и в Симеоновград

Двама мъже са в болница след сбивания в Хасковска област, съобщават от полицията.

В полунощ е подаден сигнал за бой в село Лозен между трима мъже и 43-годишен техен съселянин. Тримата на 22, 24 и 49 г. след скандал нанесли удари в областта на лицето на своя опонент. Пострадалият е настанен за лечение в МБАЛ – Свиленград, без опасност за живота.

Биячите са задържани от прокуратурата за 72 часа.

По-късно от полицията допълниха, че пострадалият е кметът на селото Петър Иванов. В Лозен се е запалила къща, той отишъл да помогне, но бил нападнат от пияните и афектирани мъже.

В ареста са и двама, нанесли побой над свой съгражданин в Симеоновград. Вчера в 19:20 часа в полицейския участъка се е оплакал 60-годишен мъж, който съобщил, че управлявайки по улица „Никола Вапцаров“ товарен Форд бил спрян от двама на 32 и 16 г., живеещи на същата улица.

След като му изпочупили предното панорамно стъкло и тези на страничните врати, му нанесли побой. Пострадалият е настанен за лечение в хасковската болница, без опасност за живота.

Двама харманлийци пък са задържани за държане на наркотик. Тази нощ в 3 часа автопатрул е проверил фургон и пристройка, намиращи се на паркинг „Извора на Белоногата“, обитавани от двама мъже на 21 и 42 г. Униформените открили в една от стаите 2 пликчета с 2 грама бяло кристално вещество.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button