Спорт

Диа Евтимова е на полуфинал в Куршумлийска баня

Българките Юлия Стаматова и Диа Евтимова се класираха за полуфиналите на сингъл на турнира на клей в Куршумлийска баня (Сърбия) с награден фонд от 15 000 долара, съобщават от федерацията по тенис.

Евтимова елиминира със 7:6(3), 3:6, 6:4 поставената под №2 Оана Гаврила (Румъния). Срещата продължи 3 часа и 8 минути. На полуфиналите хасковлийката ще играе срещу третата в схемата Наталия Сенич от Сърбия.

Поставената под №6 Стаматова победи с 6:4, 6:3 Анастасия Запаринюк от Украйна. Срещата продължи час и 56 минути. За място на финала Юлия ще играе срещу първата в схемата Аня Станкович от Сърбия.

В надпреварата на двойки Ани Вангелова и Драгиня Вукович от Сърбия, поставени под номер 3, загубиха на полуфиналите с 0:6, 2:6 от вторите в схемата словачки Лаура Цилекова и Наталия Крокова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button