Хасково

85 тежки катастрофи за 3 месеца в Хасковска област

85 тежки катастрофи са станали на територията на Хасковска област от 1 април до 30 юни, съобщи началникът на Пътна полиция Димо Чобанов.

При инцидентите има един загинал и 109 ранени. За същия период на миналата година тежките произшествия са 34 с двама загинали и 67 ранени. Най-много сериозни катастрофи са станали на територията на община Хасково – 44.

Ръст има и при установените нарушения на Закона за движение по пътищата, които сега са с 3 586 повече в сравнение със същия период на 2023 г.

СрещаЗасилва се контролът по магистрала „Марица“ заради пътуващите гастарбайтери, както и по пътя за Маказа поради потока от румънски туристи.

Заседанието на областната комисия по безопасност на движението не се състоя заради липсата на кворум. То ще бъде свикано за друга дата.

Среща

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button