Регион

Откриха 22 тона „марков“ перилен препарат в камион на Капитан Андреево

21 840 кг. „марков“ прах за пране е открит при проверка на товарен автомобил, влизащ в страната от Турция през ГКПП „Капитан Андреево“, съобщават от Агенция „Митници“.

Тирът с чужда регистрация пристигнал на пункта на 29 юни на път от Турция за Босна и Херцеговина. Турският шофьор представил пред митничарите документи за превозваната стока – перилни препарати.

Камионът е селектиран за щателна митническа проверка, при която в товарното помещение се установяват 26 палета с 21 840 кг. прах за пране. Всички опаковки са с логото на известна търговска марка с надписи на турски език.

В изпълнение на европейски регламент за защита на правата върху интелектуалната собственост перилните препарати са задържани. За случая е уведомен притежателят на търговската марка, който е потвърдил, че стоката е фалшива.

Контрабандата е разкрита в рамките на продължаващата съвместна операция на Агенция „Митници“, ГД „Гранична полиция“, ГД „Борба с организираната престъпност“ и Националната агенция по приходите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гълаба
Гълаба
11.07.2024 9:58 9:58

Ами и Куна продава прах от къде е

Back to top button