Регион

Пожар край Харманли заплашва вили и складове, гори между Хасково и Димитровград

Голям пожар избухна следобед на входа на Харманли откъм Любимец и затвори временно международния път I-8. Обходният маршрут е по автомагистрала „Марица“.

Запалила се е боровата гора до паркинг Голямата Гергана. Огънят е прехвърлил пътя. В района има вили, търговски обекти и бензиностанция.

Междувременно голям пожар пламна и в гориста местност между Хасково и Димитровград край старите черешови градини срещу село Крепост.

Служители от ОДМВР – Пловдив се включиха в акцията за даряване на кръв за 19-годишния доброволец от Свиленград Светослав Димитров, който получи изгаряния при последните големи пожари в Сакар и се лекува в УМБАЛ „Свети Георги“.

Търсят спешно кръв за 19-годишния Светослав, който обгоря при пожарите

От болницата уверяват, че състоянието му вече е стабилизирано. За неговото пълно възстановяване предстои продължително лечение с още необходими количества кръв и кръвна плазма. Ето защо униформените се присъединяват към общата кръводарителска кампания, допълват от МВР.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button